dimecres, 23 de maig del 2018

La música que poso a l' escola

 Treballo a l' escola pública Àngela Bransuela com a conserge. Cada matí, a les 8:30 h, connecto l' equip de música i l' amplificador amb el portàtil i busco a l' aplicació spoty o al youtube un tema musical d' un grup, cantant o compositor agradable i popular que he pensat previament. El que faig a continuació és que aquest tema musical soni a l' interior de la megafonia de l' escola perquè tots poguem gaudir-lo uns minuts.


Resultado de imagen de foto gratuita + musica
Guitarres líquides

 M' agrada començar la jornada laboral sentint que tots els que treballem a l' escola poguem entrar sense tensions. Aquí la música durant un espai curt de temps té la funció d' acompanyar-nos relaxadament abans que tots els alumnes entrin en manada a les 8:55 h. 


Resultado de imagen de foto gratuita + musica
Space Oddity
És una manera original d' engegar el dia a dia a la feina de forma amable ja que hi ha moltes hores per endavant, amb moltes i variades tasques per fer i diferents persones amb qui treballar i col.laborar com mestres, alumnes i els pares i les mares del centre.

 A vegades se m' apropa un mestre i em proposa un tema d' una banda sonora d' una pel·lícula que s'ha estrenat el passat cap de setmana, d' un cantant de rock que ha aconseguit un hit musical o l' aniversari d' un company de feina. 

Hèlios López


2 comentaris:

Gràcies pel teu comentari